Blog 17 september, 2019

Nieuwe huisstijl en website!

Met trots lanceren wij onze nieuwe huisstijl en de vernieuwde website van 50+ Werkt! 50+ Werkt is onderdeel van Intermediair Uitzendbureau en dit is nu ook zichtbaar. De nieuwe huisstijl is volledig geïntegreerd, als zelfstandig label, binnen Intermediair Uitzendbureau. Hiermee zetten we 50+ Werkt nog professioneler op de kaart. Daarnaast zal 50+ Werkt fysiek ook te zien zijn in het pand van Intermediair Uitzendbureau aan de Kalverstraat, om de samenwerking verder te optimaliseren.

Nieuwe huisstijl
De nieuwe huisstijl is volledig geïnspireerd op onze kernwaarden en laat duidelijk zien waar wij voor staan. Het uitzendbureau dat zich vastbijt in werk. Onze energie is niet meer weg te denken uit de regio. Wij zijn thuis in de lokale arbeidsmarkt en beschikken over een uitgebreid netwerk. We kennen elkaar en weten wat er speelt, dat voelt eigen. Wij zijn doortastend en resoluut. Creatief en ondernemend als we zijn vinden we een oplossing voor elk vraagstuk (inventief). Leeftijd komt met ervaring en deskundigheid. Die plus van ervaring – die zetten we in! We gaan samen voor succes!

De vernieuwde website
De vernieuwde website is volledig gericht op de bezoeker. Naast dat de website fris en modern oogt, is het veel persoonlijker, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Of je nu achter je laptop, tablet of mobiel zit, het is voor werkzoekenden nu nog makkelijker om een passende baan te vinden.

Verhuizing
Fysiek is 50+ Werkt nu ook zichtbaar bij Intermediair Uitzendbureau. 50+ Werkt gaat verhuizen van de Agathastraat naar het volledig verbouwde pand aan de Kalverstraat 143 in Apeldoorn.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de nieuwe website op www.50pluswerkt.nl of kom gerust langs voor een bakje koffie aan de Kalverstraat.