Branches waar we ons in vastbijten

Kantoor

Techniek

Industrie

De baan die je past!

50+ Werkt is sterk in arbeidsbemiddeling en uitzendwerk voor de vijftigplusser. We hebben connecties met de beste en leukste werkgevers in de regio. Bovendien zijn we op de hoogte van ontwikkelingen binnen diverse werkgebieden en weten we alles over de lokale arbeidsmarkt. We zijn gespecialiseerd in diverse branches. Je ziet ze hierboven. Maar ook in onderstaande branches zijn we meer dan thuis. Plussers met karakter gezocht! Klaar om je samen met ons vast te bijten in een baan die je past?

 

Horeca

Houd je van werken in de horeca, dan ben je vast gastvrij én enthousiast. Je vindt het heerlijk om mensen te verzorgen of om bij te dragen aan ontspanning en goed eten. Jouw plus is van grote meerwaarde.

Lees meer

Bouw

Ben je een plusser die nog wel van aanpakken weet en op zoek is naar een baan in de bouw? Als VCU-gecertificeerd bureau staan we sterk in uitzendwerk in de bouw. Doeners met karakter gezocht.

Lees meer
In januari 2017 raakte ik werkloos. Wat nu? Dankzij 50+ Werkt heb ik ondanks mijn leeftijd een hele leuke baan gevonden. Door de persoonlijke inzet en aandacht van 50+ Werkt hoef ik mij geen zorgen te maken. Ze zijn altijd enthousiast en belangstellend en zetten zich voor 100% in om een passende baan voor je te vinden.

José van Dongen – medewerkster ontwikkelkamer in de golfkartonindustrie