Nieuws 14 oktober, 2019

Bent u klaar voor de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)?

Nadat de WAB in eerste instantie dit jaar  overschaduwt werd door andere politieke thema’s, is de WAB nu volop in het nieuws. De impact van de WAB zal per bedrijf verschillend zijn, echter een feit is dat iedereen er mee te maken krijgt. De nieuwe regeling rondom de transitievergoeding vanaf de eerste werkdag, de verruimde ketenregeling en de gedifferentieerde WW premie zal voor elk bedrijf relevant zijn. De versoepeling van het ontslagrecht, de regels omtrent oproepkrachten en de voorwaarden rondom payroll zullen meer situationeel van toepassing zijn.

Reeds ruim voor de zomermaanden heeft intermediair uitzendbureau voor haar relaties in samenwerking met Dommerholt advocaten een seminar georganiseerd rondom de WAB. We merken dat op dit moment de behoefte aan informatie groot is en dat juist nu de vertaalslag naar de eigen situatie gemaakt wordt.

Bent u ook al klaar voor de WAB? Intermediair uitzendbureau gaat graag met u in gesprek over de (mogelijke) gevolgen van de WAB zodat u klaar bent voor 2020, het jaar waarin de WAB zijn intrede gaat doen.

Interesse, neem contact op met 50pluswerkt.

Sander Overduin