50+ Baanzoeker

Op zoek naar de ideale baan? Wij gaan ervoor

Ha vijftigplusser, wat goed je te zien. Wij zijn 50+ Werkt, sterk in arbeidsbemiddeling en uitzendwerk voor vijftigplussers. De arbeidsmarkt steeds jonger en vluchtiger? Wellicht. Maar dat creëert juist ruimte voor een vijftig- of zestigplusser zoals jij. Jouw competenties zijn je troefkaart. Jouw kilometers op de teller onderscheiden je van de jongere sollicitant. Die plus? Dat is een serieuze plus!

We staan voor je klaar

Waar het allemaal mee begint? Met een klik! We starten blanco. Dat CV schuiven we – bij wijze van – eerst maar eens aan de kant. Jij staat centraal. Onze adviseurs weten als geen ander hoe het werkt – het zijn zélf vijftigplussers! We snappen daardoor dat er soms een drempel is, maar daar begeleiden we bij. Met oprechte interesse en betrokkenheid denken we mee en zoeken we de baan die jou past! We nemen de tijd voor je en in een goed gesprek ontdekken we samen waar jouw kracht ligt – en die ligt soms in het onverwachte. We bekijken wie je écht bent als persoon en waar jouw kwaliteiten en wensen het beste tot zijn recht komen. Zodat we tegen opdrachtgevers kunnen zeggen: deze kandidaat? Die past écht bij jullie organisatie.

We hebben connecties met de beste en leukste werkgevers in de regio. Bovendien hebben we jarenlange ervaring in het werven, selecteren, uitzenden en detacheren van personeel. En dankzij onze specialistische kennis van het inzetten van mensen vanaf 50 jaar weten we de baan te vinden die jou als plusser past! 

Samen gaan voor die baan? Of ons eerst wat beter leren kennen? Neem contact op met onze vestiging in Apeldoorn.

Direct inschrijven

Direct inschrijven kan natuurlijk ook. Wij maken werk van jou en zo gaan we samen op zoek naar de baan die werkt voor jou! Gevonden? Zet je plus maar in. Wij blijven voor je klaar staan. Als een sterk team.