Commercieel medewerker binnendienst

  • 24 - 40 uur
  • Apeldoorn
  • LBO, MBO
  • € 1906.6666666667
Solliciteren

Dit betreft een vacature van 50pluswerkt. Wij zijn een onderdeel van Intermediair Uitzendbureau en wij richten ons op interessante banen voor (vak) mensen met ervaring die voor korte maar ook voor langere duur inzetbaar zijn. 

Vind jij het leuk om veel telefonisch contact te hebben met verschillende bedrijven? Een baan met je eigen projecten? Lees dan wie wij zoeken. 

Jij bent commercieel en je hebt dienstverlenend inzicht en een grote mate van zelfstandigheid. Voor deze functie ben je veratnwoordelijk voor het maken van bezoek afspraken voor de buitendienst / accountmanager van de relaties van onze opdrachtgever. Jij voert op een natuurlijke en ontspannen manier een telefoongesprek en, weet je de klant te overtuigen en interesse te wekken voor het maken van een afspraak. 

In deze functie is veel afwisseling omdat geen één gesprek hetzelfde zal zijn. Persoonlijke groei staat bij onze opdrachtgever centraal, ook als je al de nodige levenservaring met je mee brengt. 

Training en coaching wordt gegeven om zo het beste uit je te halen.  

Bedrijfsprofiel: 

Onze opdrachtgever ondersteunt bedrijven op het gebied van marketing & sales. Ze richten zich op servicecalls voor B2B. Ze ontzorgen de klant compleet op het gebied van Teleservices, Training & Coaching, Recruitment en Concultaancy & Outsourcing. 

Wat nog meer? Een leuk team met enthousiaste collega's, elke vrijdagmiddag een drankje en per kwartaal een team uitje. Tevens kun je sparen voor weekendjes weg en trips naar het buitenland. Een eigen werkplek in een modern ingericht kantoorpand wat goed te bereiken is en voldoende parkeermogelijkheden. 

 

Wat vragen wij?

Wat vragen wij van jou? 

MBO niveau met enige ewrvaring in een soortgelijke functie ( commercieel,/klantencontact) is een pré

Goede beheersng van de Nederlandse taal, in woord en geschrift, Engels is een pré

Je bent een doorzetter en je weet dat er doelstellingen zijn gesteld 

Je hebt een zelfstandige werkhouding en goede sociale en communicatieve vaardigheden

Je bent minimaal vanaf 24 uur beschikbaar in de week. 

 

Wat bieden wij?

Heb je interesse? of is niet alles duidelijk? Neem gerust contact op met 50pluswerkt, 055-3030975 of mobiel 06-16078444 en je kunt vragen naar Cinta Christa.

1562