Jouw nieuwe baan? Wij regelen het!

De baan
die je past!

50+ baanzoeker? We staan voor je klaar!

Plek voor je plus

Wij zijn 50+ Werkt en wij hebben plek voor je plus. Want met de plus komt de ervaring en deskundigheid. We hebben oog en oor voor detail. We snappen dat het opbouwen van een vertrouwensband belangrijk is voor een frisse blik op de toekomst. We snappen dat er soms een drempel is. En wat we vooral doen? We motiveren. Zodat we samen voor succes kunnen gaan. Samen gaan we voor die baan!

50+ Werkt is een initiatief van Intermediair Uitzendbureau – vastbijter in werk. Al ruim 30 jaar lang. Met opdrachtgevers in o.a. Apeldoorn, Deventer, Epe en Zwolle is onze energie niet meer weg te denken uit de regio.

Industrie / Productie

Teamleider Productie Papier/Golfkarton industrie

36 uur Eerbeek
Klantenservice

Medewerker Fondsenwerving ( vanaf 9 uur per week)

9 - 28 uur Zwolle
ICT / Automatisering / Internet

Subsidieconsultant ICT

28 - 40 uur Apeldoorn
Administratief / Secretarieel

Receptionist(e) vanaf 8 uur per week

8 - 24 uur 'T Harde
Vacatures 50+ Werkt!
Groenvoorziening

Medewerker Bloemenkas

8 - 40 uur Wilp
Groenvoorziening

Medewerker Bloemenkas

8 - 40 uur Wilp
Bouw

Asfaltreparateur

40 uur Spankeren

Bekijk alle vacatures

Succes bouw je op karakter

Tijd om weer voluit te gaan!

Het is tijd voor nieuwe kansen. Tijd om de business weer in volle gang te zetten. Hoe? Met een flinke boost. Met z’n allen zetten we de schouders eronder! Daar is energie voor nodig. Karakter. En daar barsten we van bij 50+ Werkt. Jullie ook? Ga met ons de uitdaging aan. Plan nu een kennismakingsgesprek of zet je vacature(s) bij ons uit. Volle werkkracht vooruit! Ga jij de uitdaging met ons aan?

50-plus-man_Bannerwise
Vinden en Verbinden. Vanuit mijn persoonlijke ervaring haal ik veel voldoening met 'het op weg helpen' van een baan voor 50-plussers. Mijn uitgangspunt en kracht is persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen. We gaan samen voor die baan!