Procesoperator (papierindustrie)

  • 39 - 40 uur
  • Eerbeek
  • LBO, MBO
  • € 2000 - € 2300
Solliciteren

Dit betreft een vacature van 50pluswerkt. Wij zijn een onderdeel van Intermediair Uitzendbureau en wij richten ons op interessante banen voor (vak) mensen met ervaring die voor korte maar ook voor langere duur inzetbaar zijn.

Ben jij de kandidaat die wil werken bij een papieronderneming die perfecte oplossingen heeft voor verpakkingen voor de food en nonfood industrie? Lees dan snel verder. 

Wij zijn per direct op zoek naar een Procesoperator/Machinebediende die zich verder wil ontwikkelen. Je gaat werken in een 2 ploegen systeem en je interesseert je vooral in de processen bij het vervaardigen van verpakkingen. Je bent technisch onderlegd en je kunt kleine storingen verhelpen en je bent hier proactief in. 

Onze opdrachtgever is gevestigd in Eerbeek.

Het betreft een baan voor langere tijd met uitzicht op contract bij de opdrachtgever. 

De mogelijkheid bestaat om je te blijven ontwikkelen binnen deze organisatie. 

Bedrijfsprofiel:

Onze opdrachtgever produceert verschillende soorten A, B, C , E en F golf . Dit kan voorgerild, geperforeerd of standaard zijn. Zij bieden een perfecte oplossing voor verpakkingsproblemen. Er heerst een prettige werksfeer en er wordt duidelijk en helder gecommuniceerd. 

 

 

Wat vragen wij?

Wat vragen wij:

MBO niveau bijvoorkeur technische richting 

VAPRO A of B diploma is een pré ( of bereid zijn deze te willen volgen)

In deze functie ga je werken in een 2 ploegendienst 

In bezit van eigen vervoer 

Woonachtig stedendriehoek Apeldoorn-Zutphen-Arnhem of directe omgeving van Eerbeek 

Wat bieden wij?

Heb je interesse? Of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met 50pluswerkt, 055-3030975/ 06-16078444 en je kunt vragen naar Cinta Christa. 

1698