Werknemers

U behoort tot de groep 50-plus en wilt graag aan de slag. U vind zichzelf vitaal, gemotiveerd, flexibel en goed gekwalificeerd maar toch heeft u het idee dat uw sollicitatie inspanningen niet het gewenste resultaat opleveren.

Ongetwijfeld herkenbaar… in de huidige arbeidsmarkt is het immers lastig om u te onderscheiden. Ook is de wijze van solliciteren sterk veranderd ten op zichtte van een aantal jaren geleden. In toenemende mate worden met name digitale kanalen gebruikt om vacatures onder de aandacht te brengen zoals; LinkedIn, Twitter, Facebook en Jobboards.

50pluswerkt.nl staat u bij in deze sterk veranderde arbeidsmarkt. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen, behoeften en kansen op de arbeidsmarkt met u te bespreken. Hierbij stellen wij ons kritisch op en mag u van ons eerlijke en oprechte feedback verwachten over onze inschatting van uw kansen op deze arbeidsmarkt.

Wees bereid om te veranderen!

Aan het werk gaan betekent niet per definitie dat u meteen een nieuwe vaste baan krijgt bij een nieuwe werkgever. Werken via een uitzendbureau is voor zowel de oudere werkzoekende als voor de potentiele nieuwe werkgever vaak een hele goede, laagdrempelige manier om iemand in te laten stromen binnen een organisatie.

Vooroordelen als werken voor een uitzendbureau is alleen voor starters en (v)mbo-ers en alleen voor tijdelijke functies is al jaren niet meer aan de orde. In toenemende mate wordt uitzendwerk herkent en erkent als het middel om terug te keren in het arbeidsproces voor verschillende doelgroepen op de arbeidsmarkt.

Immers werken via een uitzendorganisatie biedt verschillende voordelen, variërend van het opdoen van nieuwe ervaring, in het werkritme blijven tot en met de kans op een vaste baan en het creëren van voorsprong omdat u solliciteert vanuit een werkende situatie.

Werkwijze
Wanneer u zich inschrijft als kandidaat via ons inschrijfformulier nemen wij uw gegevens op in ons systeem, u wordt vervolgens doorlopend meegenomen in de selectie van kandidaten voor actuele vacatures. 

Inschrijven