Werkgever

De ideale werknemer? We gaan ervoor

Werkgever, prettig kennismaken! Wij zijn 50+ Werkt, sterk in arbeidsbemiddeling en uitzendwerk. We zijn een energieke dienstverlener voor elk specifiek personeelsvraagstuk in flexibele werkvormen. We hechten daarbij veel waarde aan een goede relatie, want dat is voor ons de sleutel tot succes.

De plus komt met ervaring

Welke vacature er ook ingevuld moet worden – wij stellen alles in het werk. We beschikken over een uitgebreid netwerk, zijn op de hoogte van ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en hebben een database vol enthousiaste vijftigplus-baanzoekers en gepensioneerden met tijd over. Kies je voor die plusser, dan zal al snel duidelijk worden: je haalt een enorm potentieel aan gekwalificeerde werknemers in huis, met veel kilometers op de teller. Dat resulteert in een standvastige kandidaat met enorm veel ervaring. Daarbij is de vijftigplusser of AOW-gerechtigde vaak bijzonder flexibel – geen jong gezin thuis, geen overvolle agenda’s. En het arbeidsethos van die vijftigplusser? Daarmee zit het meer dan goed. Stuk voor stuk gedreven en fanatiek. Die plus? Dat is een serieuze plus!

Samen gaan we op zoek naar een match. En daarbij gaan we uiterst zorgvuldig te werk. We schetsen een goed beeld van iedere baanzoekende en zo vinden we de kandidaat die past bij jullie organisatie. Als gegoten. Voor branches als techniek, kantoor en industrie.

Zo pakken wij aan

Met diensten als uitzenden, werving en selectie, detacheren, payrolling en zelfs het inzetten van gepensioneerden is er altijd een oplossing die werkt voor jullie organisatie. In een persoonlijk gesprek en intake halen we samen het vraagstuk boven tafel. Waar heeft jullie organisatie behoefte aan? Hoe kunnen we de arbeidsbemiddeling daar naadloos op laten aansluiten? Vervolgens bieden wij een effectieve maatwerkoplossing. En daarna? Daarna blijven wij aan jullie zijde. Als een sterk team.