Onze kracht

Uitzendbureau met een serieuze plus

Wij zijn 50+ Werkt en wij hebben plek voor je plus. Voor (vak)mensen met ervaring. En geloof ons: elke vijftigplusser heeft zo’n plus.

50+ Werkt is een initiatief van Intermediair Uitzendbureau – het uitzendbureau dat zich vastbijt in werk. Al ruim 30 jaar lang. Met opdrachtgevers in o.a. Apeldoorn, Deventer, Epe en Zwolle is de energie van Intermediair Uitzendbureau niet meer weg te denken uit de regio. Onze samenwerking maakt dat we thuis zijn in de lokale arbeidsmarkt en beschikken over een uitgebreid netwerk. De jarenlange ervaring in werven, selecteren, uitzenden en detacheren van personeel combineert meer dan goed met onze specialistische kennis van het inzetten van mensen vanaf 50 jaar. Bovendien werken we nauw samen met de Gemeente en het UWV. We kennen elkaar en weten precies wat er speelt, dat voelt eigen. Het resultaat: een inventief 50+ bureau in arbeidsbemiddeling dat werkt!

Leeftijd komt met ervaring

De arbeidsmarkt steeds jonger en vluchtiger? Wellicht. Maar dat creëert juist ruimte voor de vijftig- of zestigplusser die al heel wat watertjes heeft doorzwommen. Met de nodige verworven competenties als troefkaart. Met vele kilometers op de teller als onderscheidende factor van de jongere sollicitant. Die plus? Dat is een serieuze plus! 

Ben je als organisatie op zoek naar de ideale kandidaat? Laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We houden van karakter en pit en zijn lekker doortastend en resoluut. Creatief en ondernemend als we zijn vinden we een oplossing voor elk vraagstuk. Leeftijd komt met ervaring en deskundigheid. Die plus van ervaring – die zetten we in! 

Plek voor je plus

Vijftigplusser en op zoek naar een baan? We staan voor je klaar. We geloven in de kracht van samen, in de kracht van een team. Dat klinkt misschien wollig – is het niet! Het betekent dat je op ons kunt rekenen. Dat we de tijd voor je nemen. Dat we begaan met je zijn en vooral dat we willen dat het je goed gaat. Gewoon, dat het close voelt. Dat alles doen we vanuit eigen ervaring. We hebben oog en oor voor detail. Wij snappen dat het opbouwen van een vertrouwensband belangrijk is voor een frisse blik op de toekomst. We snappen dat er soms een drempel is. En wat we vooral doen? We motiveren. Zodat we samen voor succes kunnen gaan. Samen gaan we voor die baan.

Kwaliteit

Als onderdeel van Intermediair Uitzendbureau is 50+ Werkt aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen(ABU). Ook zijn wij gecertificeerd volgens de Norm van de Stichting Normering Arbeid (NEN 4400-1) en hebben wij het VCU-certificaat. Bovendien hebben we een eigen garantie in dienstverlening: afspraak is afspraak. Minstens zo belangrijk, als je het ons vraagt.